Έναρξη event: 22/12/2023
Λήξη event: 24/12/2023
Ώρα: 12:00 - 22:00

Μοιραστείτε το

Amok Time Arts Christmas Bazaar

από τον Μιθριδάτη και την καλλιτεχνική κολεκτίβα Amok Time Arts

Ο Μιθριδάτης και η καλλιτεχνική κολεκτίβα Amok Time Arts με μεγάλη χαρά παρουσιάζουν το “Amok Time Arts Christmas Bazaar”  στο χώρο Τέχνης και Πολιτισμού Alma Mater στο κέντρο της Αθήνας στα πάντοτε ανήσυχα και καλλιτεχνικά Εξάρχεια.

Visual Art,  Graphic Design, Fashion Design και Music Collectibles  είναι οι καλλιτεχνικές προτάσεις που θα συναντήσει και θα μπορέσει να προμηθευτεί ο επισκέπτης σε αυτό το εορταστικό Χριστουγεννιάτικο Βazaar κ όχι μόνο.

Θα εκτεθούν συλλεκτικά, υπογεγραμμένα Art Sketches του Μιθριδάτη με θρυλικούς ήρωες από την Ποπ κουλτούρα. Επίσης, θα είναι διαθέσιμα τα αυθεντικά σχέδια καθώς και περιορισμένος αριθμός από prints.  Και, φυσικά, CDs και Merchandise του Μιθριδάτη σε περιορισμένα τεμάχια.

Το “Amok Time Arts Christmas Bazaar“, θα λάβει χώρα στις 22, 23 & 24 Δεκεμβρίου 2023, 12:00 – 22:00 στο χώρο Τέχνης και Πολιτισμού Alma Mater, Εμμανουήλ Μπενάκη 62, στο κέντρο της Αθήνας, στα Εξάρχεια.

Από - Amok Time Arts

Το 2016, ο Μιθριδάτης ιδρύει την Amok Time Arts, μια καλλιτεχνική κολεκτίβα με στόχο την δικτύωση και προβολή ταλαντούχων ανθρώπων που παράγουν και προάγουν την Τέχνη με την ευρεία έννοια της. Ζωγραφική, μουσική, φωτογραφία, συγγραφή, γραφιστική, μόδα, ηθοποιία, visual art βρίσκουν θέση, έκφραση και υποστήριξη στους κόλπους της.
Η Amok Time Arts διοργανώνει ζωντανές εκδηλώσεις, μουσικές εκπομπές και εκθέσεις ζωγραφικής. Υποστηρίζει διάφορες δράσεις καλλιτεχνών του δρόμου μέσω blogs, κάνει μουσικές παραγωγές και, εν γένει, η φιλοσοφία της βασίζεται στην αλληλεγγύη μεταξύ των καλλιτεχνών που την απαρτίζουν πάντα με ελευθερία και σεβασμό στην ατομικότητα.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ