Έναρξη event: 09/04/2022
Λήξη event: 09/04/2022
Ώρα: 17:00-20:00

Μοιραστείτε το

Αποκαλυπτικό Εργαστήριο Ταρώ – «Ξύπνα στο Μέλλον σου»

Από - Vera Dickey, Υπεύθυνη τμημάτων αστρολογικού Ταρώ στην «Ουρανογνωσία»

Το Σάββατο 9 Απριλίου είναι η τέλεια μέρα για να συναντηθούμε στο μέλλον μας. Η Βέρα Ντίκεϋ, αναγνώστρια Ταρώ, θα μας μυήσει στους τρόπους να διαβάσουμε, να ονειρευτούμε, να δημιουργήσουμε το μέλλον μας.

Ο έρωτας, η αφθονία, η δημιουργικότητα, όλα τα καλούδια που θέλουμε να ζήσουμε, φανερώνονται μέσα από μαγικές κάρτες και πραγματοποιούνται εύκολα. Μάθε πώς όχι μόνο να διαβάσεις το μέλλον σου αλλά και να το πραγματοποιήσεις ανοίγοντας τις μαγικές πόρτες του!

Ποιά είναι η Βέρα Ντίκεϋ:

Η Βέρα Ντίκεϋ γεννήθηκε το 1965 και έκτοτε είναι έκπληκτη με το θαύμα της ζωής. Η σχέση της με το καλειδοσκόπιο της εικόνας την έφερε σε επαφή με τα σύμβολα και αυτά με τη σειρά τους έγιναν το κλειδί για να αποκρυπτογραφεί το μυστήριο της ύπαρξης. Ήρθε σε επαφή με τα Ταρώ και την αστρολογία στο Παρίσι, στα τέλη της δεκαετίας του 1980. Έκτοτε έμεινε να υπηρετεί την Βασιλική Οδό των Ταρώ.

Κάθε φορά που ανοίγονται μπροστά της οι 78 μαγεμένες κάρτες αυτής της πανάρχαιας Βασιλικής Τέχνης αισθάνεται την συγκίνηση να την κατακλύζει γιατί ξέρει πως θα ταξιδέψει σε πιθανότητες, πραγματικότητες, μελλοντικά γεγονότα, περασμένους πόνους, θα της επιτραπεί να δει ολοκάθαρα όλα τα μυστικά και όλες τις εξελίξεις.

Η Ταρώ σε συνδυαμό με την αστρολογία είναι ένα παντοδύναμο εργαλείο έρευνας, αυτογνωσίας και πρόβλεψης του μέλλοντος και το να ασκεί αυτήν την Τέχνη των Τεχνών και την Επιστήμη των Επιστημών είναι το μεγαλύτερο δώρο που της επιφύλαξε η παρούσα ενσάρκωση.

Η Βέρα Ντίκεϋ έχει σπουδάσει Θέατρο και κινηματογράφο και έχει εργαστεί πολλά χρόνια στο πεδίο της Τέχνης δημιουργώντας κόσμους και παράγοντας όνειρα.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ