Έναρξη event: 15/07/2023
Λήξη event: 16/07/2023
Ώρα: 19:00 - 23:00

Μοιραστείτε το

Έκθεση Ζωγραφικής “Το Όραμά μου”

από τον καλλιτέχνη Θεοχάρη Πασχαλίδη

O 22χρονος αυτοδίδακτος καλλιτέχνης αποτυπώνει σε καμβά και χαρτί τα νεανικά του χρόνια, τα ερεθίσματα και τις φιλοδοξίες του για το μέλλον υποστηρίζοντας πάντα ότι είναι μονάχα στο δικό μας χέρι να δημιουργήσουμε και στη συνέχεια να ζήσουμε μια ζωή που εμείς επιθυμούμε με τους δικούς μας κανόνες και αξίες .

Το Όραμά μου

Τυχαία υπήρξε η συνάντηση του Θεοχάρη με τη ζωγραφική καθώς ξεκίνησε από καθαρή περιέργεια το καλοκαίρι του 2018 μετά τις πανελλήνιες εξετάσεις για την είσοδο του στο Πανεπιστήμιο. Σύντομα όμως θα ανακάλυπτε ένα κρυφό ταλέντο, μια ιδιαίτερη αντίληψη και ένα όραμα για το μέλλον.

Έχοντας πραγματοποιήσει την πρώτη του έκθεση ζωγραφικής λίγους μήνες μετά την πρώτη του επαφή με την τέχνη ως αυτοδίδακτος, παρουσιάζει σήμερα μια σειρά έργων που κρύβουν έντονα συναισθήματα. Ο καλλιτέχνης προσκαλεί το κοινό να βιώσει, να σκεφτεί, να αναρωτηθεί και να διερευνήσει τα συναισθήματα που προβάλλονται μέσα από τα έργα του.

Τα έργα αυτά αποτελούν κατάθεση ψυχής, αντιπροσωπεύουν απόλυτα τον ψυχισμό του Θεοχάρη, τις εσωτερικές διαμάχες αλλά και τα σχέδιά του για το μέλλον καθώς, είναι βέβαιος, ότι όμορφα χρόνια βρίσκονται μπροστά του. Την έκθεση συνθέτουν 14 έργα διαφορετικών διαστάσεων σε καμβά και χαρτί .

Η έκθεση “Το Όραμά μου” παρουσιάζεται 15 και 16 Ιουλίου 2023, 19:00 – 23:00 στο χώρο Τέχνης και Πολιτισμού Alma Mater, στο κέντρο της Αθήνας, στα ανήσυχα Εξάρχεια.

Από - Θεοχάρης Πασχαλίδης

Ο Θεοχάρης Πασχαλίδης γεννήθηκε στην Αθήνα το 2000. Πτυχιούχος του Τμήματος Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου. Ασχολείται  αποκλειστικά με την ζωγραφική και τον αθλητισμό. “Το Όραμά μου” αποτελεί τη δεύτερη ατομική του έκθεση.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ