Έναρξη event: 18/12/2022
Λήξη event: 18/12/2022
Ώρα: 11:30-14:00

Μοιραστείτε το

Χριστουγεννιάτικο εργαστήρι ζαχαροπλαστικής παιδιών και γονέων της Pylones Hellas

Από - Τίνα Σάρρα

Η δράση αφορά τη συμμετοχή των γονέων με τα παιδιά στην κατασκευή εορταστικών γλυκυσμάτων τα οποία, στη συνέχεια, θα προσφερθούν από τα ίδια τα παιδιά στην φιλανθρωπική οργάνωση «Ο Άλλος Άνθρωπος».

Χαρά, δημιουργικότητα, προσφορά, αγάπη, προσωπική ευθύνη κ εσωτερική ικανοποίηση εμπεριέχονται σε αυτό το εργαστήρι. Τα παιδιά θα έχουν στη διάθεσή τους χρώματα ζαχαροπλαστικής, κονφετί ζαχαροπλαστικής, πινέλα, πιατάκια, ποτηράκια, μπισκότα, ζάχαρη άχνη, γλάσο που θα κατασκευαστεί επιτόπου με αυγό, smarties, έτοιμα πανετόνε τα οποία θα διακοσμήσουν εορταστικά καθώς κ λίγη ζύμη για τα πειραματιστούν κάνοντας σχέδια χριστουγεννιάτικα.

Οδηγός μας σε αυτή τη δράση είναι η κα Τίνα Σάρρα (Από το “Βόλτες στην Πόλη“) δείχνοντας τις συνταγές, τα υλικά δίνοντας βασικές οδηγίες κ παράλληλα αφήνοντας τη φαντασία των παιδιών ελεύθερη σε σχέδια κ χρώματα.

Τα παιδιά κατασκευάζουν, διακοσμούν κ ζωγραφίζουν σπιτάκια, μπισκότα, φαγώσιμα στολίδια κ.α. τα οποία, στο τέλος, συσκευάζονται σε ζελατίνες για να προσφερθούν.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ