Έναρξη event: 29/09/2023
Λήξη event: 01/10/2023
Ώρα: καθημερινά 18:00 - 21:00

Μοιραστείτε το

Έκθεση Φωτογραφίας “Αδέσποτοι Φίλοι”, στα πλαίσια των δράσεων “Pawsitive Today” της Pylones Hellas Α.Ε.

από την φωτογράφο Χριστιάνα Γέρου

Τριήμερη έκθεση φωτογραφίας και δράσεων με κεντρικό θέμα την καθημερινότητα των αδέσποτων. Οι εικόνες που θα παρουσιαστούν από την ταλαντούχα νέα φωτογράφο Χριστιάνα Γέρου, υπό την επιμέλεια του διαπρεπούς φωτογράφου, σκηνοθέτη, συγγραφέα και μουσικού Νεκτάριου Θεοδώρου, θα αγγίξουν και θα μείνουν αξέχαστες. Η έκθεση συνοδεύεται από ομιλίες και συζητήσεις με Εκπαιδευτές και Συμπεριφοριστές ζώων, Εξειδικευμένους Επιστήμονες, μέλη Φιλοζωικής Οργάνωσης, Εθελοντές Πυροσβέστες και Σύντροφων ζώων που θα παρουσιάσουν τις εμπειρίες τους και θα δώσουν βάθος και επιστημονική υπόσταση στη συζήτηση μέσα από τις διαδραστικές ομιλίες τους, διατηρώντας ενεργό το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων.

Η έκθεση φωτογραφίας “Αδέσποτοι Φίλοι” αποτελεί μέρος των δράσεων της Pylones Hellas Α.Ε. με τίτλο “Pawsitive Today” με στόχο στην κοινωνική ευαισθητοποίηση για τα αδέσποτα ζώα. Περισσότερες πληροφορίες στη σχετική σελίδα της εκδήλωσης.

Από - Χριστιάνα Γέρου

Η Χριστιάνα Γέρου γεννήθηκε το 1999 και η ανάγκη για αυτοπραγμάτωση στον χώρο των τεχνών αναδείχθηκε από πολύ μικρή ηλικία. Είχε μια ποικίλη πορεία, περιλαμβάνοντας τον χορό, τη μουσική και τη φωτογραφία, και ανακάλυψε τα ταλέντα της από πολύ νωρίς.
Ολοκλήρωσε τις σπουδές της γύρω από την φωτογραφία στο δημόσιο ΙΕΚ του Χαϊδαρίου και πραγματοποίησε την πρακτική της άσκηση για 6 μήνες στο Βουκουρέστι, αποκτώντας πολύτιμη εμπειρία και γνώσεις.
Η αγάπη της για τα ζώα δεν περιορίζεται μόνο στην τέχνη. Από μικρή ηλικία, ήταν κοντά στα ζώα, καθώς ο πατέρας της είχε πάντα σκυλιά και γατιά στο σπίτι τους. Πάντα ταΐζαν αδέσποτα ζώα στη γειτονιά τους, και μερικά από αυτά επέλεξαν να γίνουν μέρος της οικογένειάς τους.
Η Χριστίνα Γέρου διακρίνεται για το έργο της στην τέχνη και την αγάπη της για την προστασία των ζώων, αποτελώντας ένα εξαιρετικό παράδειγμα πώς η τέχνη μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ευαισθητοποιήσει και να επηρεάσει θετικά την κοινωνία.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ