Έναρξη event: 08/09/2021
Λήξη event: 08/09/2021
Ώρα: 18:30

Μοιραστείτε το

Παρουσίαση της ποιητικής συλλογής “ΑΜΦΙΠΑΡΑΛΙΟΣ λόγια του καμβά” από την Άννα Ντίζου

Από - Άννα Ντίζου

Γεννήθηκε στον Πειραιά.

Mέλος του Δικτύου νέων ψυχιάτρων και επαγγελματιών ψυχικής υγείας. Πτυχιούχος HND @ PD in Counselling Theory and Practice του Μεσογειακού Κολλεγίου Αθηνών. Έχει εκπαιδευτεί στη Μουσικοθεραπεία, ενώ παράλληλα έχει παρακολουθήσει ετήσιο σεμινάριο στην Ειδική Αγωγή στο ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ. Έχει ασκήσει πρακτική κλινική άσκηση και εποπτεία στην Ε.ΨΥ.ΘΕ (Εταιρεία Ψυχολογικής Υποστήριξης και Θεραπείας) και έχει εργαστεί εθελοντικά στον σύλλογο «ΑΓΚΑΛΙΑ». Έχει σπουδάσει στο Ωδείο του Πειραϊκού Συνδέσμου ανώτερα θεωρητικά (Πτυχίο Αρμονίας, Αντίστιξης και Φούγκας), ενώ παράλληλα εργάζεται ως καθηγήτρια Μέσης Εκπαίδευσης πάνω από είκοσι χρόνια. Επιμορφώνεται με σεμινάρια και αρθρογραφεί σε επιστημονικούς ιστότοπους με θέματα ψυχολογίας.

Το 2015 συμμετείχε στην εκπαιδευτική ημερίδα ψυχολογίας «ΠΙΣΤΕΨΕ Σ’ΕΣΕΝΑ» για την αυτοεκτίμηση και την αυτοπεποίθηση που οργανώθηκε απο την Hellenic Youth Participation. Στην ημερίδα ανέλαβε την παρουσίαση και εφαρμογή ψυχολογικών μεθόδων ενίσχυσης της αυτοεκτίμησής και της αυτοπεποίθησης συνδυαστικά με δραστηριότητες μη τυπικής μάθησης.

2018 παρακολούθησε πιστοποιημένο πρόγραμμα σπουδών στο ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ με τίτλο:”ANAΠΤΥΞΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΩΝ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ,ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΚΡΙΣΕΩΝ”.

Μαζί με την συνάδελφο κα. Εύη Καπασακαλίδη (HND-Συνθετική Ψυχοθεραπεύτρια) δημιούργησαν τον ιστότοπο ΨΥΧΟΡΡΟΠΙΑ, με σκοπό την επιστημονική ενημέρωση σε θέματα ψυχικής υγείας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ