Έναρξη event: 07/05/2022
Λήξη event: 07/05/2022
Ώρα: 17:00-20:00

Μοιραστείτε το

«Το παιχνίδι του έρωτα και της αγάπης μέσα από τις κάρτες Ταρώ»

Από - Βέρα Ντίκεϋ

Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο και ο έρωτας την ψυχή μας! Δύσκολοι καιροί;
Αλλά τα Ταρώ και ο έρωτας κρατάνε τα κλειδιά για να βγούμε από τα αδιέξοδα!

Μάθε πώς με τις κάρτες Ταρώ μπορείς:

  • Να φέρεις κοντά σου τους ανθρώπους που θέλεις
  • Να αποκαλύψεις όλα τα μυστικά του έρωτα
  • Να μάθεις με βεβαιότητα αν ο άνθρωπος που θέλεις είναι το καρμικό σου ταίρι
  • Να διαβάσεις όλα τα εμπόδια που σε κρατούν μακριά από την ερωτική επιτυχία

Ποιά είναι η Βέρα Ντίκεϋ:

Η Βέρα Ντίκεϋ γεννήθηκε το 1965 και έκτοτε είναι έκπληκτη με το θαύμα της ζωής. Η σχέση της με το καλειδοσκόπιο της εικόνας την έφερε σε επαφή με τα σύμβολα και αυτά με τη σειρά τους έγιναν το κλειδί για να αποκρυπτογραφεί το μυστήριο της ύπαρξης. Ήρθε σε επαφή με τα Ταρώ και την αστρολογία στο Παρίσι, στα τέλη της δεκαετίας του 1980. Έκτοτε έμεινε να υπηρετεί την Βασιλική Οδό των Ταρώ.

Κάθε φορά που ανοίγονται μπροστά της οι 78 μαγεμένες κάρτες αυτής της πανάρχαιας Βασιλικής Τέχνης αισθάνεται την συγκίνηση να την κατακλύζει γιατί ξέρει πως θα ταξιδέψει σε πιθανότητες, πραγματικότητες, μελλοντικά γεγονότα, περασμένους πόνους, θα της επιτραπεί να δει ολοκάθαρα όλα τα μυστικά και όλες τις εξελίξεις.

Η Ταρώ σε συνδυαμό με την αστρολογία είναι ένα παντοδύναμο εργαλείο έρευνας, αυτογνωσίας και πρόβλεψης του μέλλοντος και το να ασκεί αυτήν την Τέχνη των Τεχνών και την Επιστήμη των Επιστημών είναι το μεγαλύτερο δώρο που της επιφύλαξε η παρούσα ενσάρκωση.

Η Βέρα Ντίκεϋ έχει σπουδάσει Θέατρο και κινηματογράφο και έχει εργαστεί πολλά χρόνια στο πεδίο της Τέχνης δημιουργώντας κόσμους και παράγοντας όνειρα.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ